Министърът на правосъдието в кабинета Денков“ Атанас Славов сподели две причини, поради

...
Министърът на правосъдието в кабинета Денков“ Атанас Славов сподели две причини, поради
Коментари Харесай

Атанас Славов: Има две причини, поради които ГЕРБ и ДПС поискаха да отидем на избори

Министърът на правораздаването в кабинета „ Денков “  Атанас Славов  показа две аргументи, заради които, съгласно него се е стигнало до избори.

„ Днес сме тук, с цел да споделим за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи желаеха да отидем на избори “, сподели той пред журналисти в коридорите на Народното събрание.

„ Първата причина е, че  от шест месеца е признат Закона за противопоставяне на корупцията  и трябваше до момента да се извърши избор на самостоятелна деполитизирана комисия – това бе блокирано, не се случва “, акцентира Славов.

„ Втората причина е, че от една година е признат Закона за отбрана на сигналоподателите, който тогава бе признат с на процедура прошка за времето на ръководството на ГЕРБ, а ние искахме да осъществим критериите на Европейската комисия да важат отбраните обратно във времето “, сподели той.

Той разяснява и случая с Живко Коцев и Бойко Рашков. „ Ако фотосите бяха доказателство, щяха да са приобщени по делото. Тяхното приключване при избрани медии значи, че те не са годно доказателство “, сподели Славов.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР